(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Vepřová panenka pečená na sporáku
Potřebné ingredience
0,5 kg vepřové panenky
sůl
Postup přípravy
Příprava:
panenku očistíme od blan a osolíme
vložíme do zahřátého hrnce a necháme maso zatáhnout. Maso se přilepí na dno, což je v pořádku. Po chvilce cca 3 min můžeme maso otočit a pečeme také z druhé strany cca 3 min.
ztlumíme zdroj a pečeme střídavě po obou stranách. Celková doba pečení by neměla přesáhnout 15 min
vypněte zdroj
tip – po opečení maso přiklopte pokličkou a nechte 10 min „dotáhnout“. Maso zkřehne a bude ještě šťavnatější.
Použité nádobí: Tupperware Kastrol 2,8l z Profikolekce
Kleště optimum II
panenku očistíme od blan a osolíme
vložíme do zahřátého hrnce a necháme maso zatáhnout. Maso se přilepí na dno, což je v pořádku. Po chvilce cca 3 min můžeme maso otočit a pečeme také z druhé strany cca 3 min.
ztlumíme zdroj a pečeme střídavě po obou stranách. Celková doba pečení by neměla přesáhnout 15 min
vypněte zdroj
tip – po opečení maso přiklopte pokličkou a nechte 10 min „dotáhnout“. Maso zkřehne a bude ještě šťavnatější.
Použité nádobí: Tupperware Kastrol 2,8l z Profikolekce
Kleště optimum II
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé